Blog Detail

Project Zandvoort

14 nov 18
Van Houts
No Comments

Project Zandvoort

Voor dit object zijn wij gevraagd om de gevels te isoleren en af te werken en tevens de badkamers en toiletten te voorzien van Microtopping. In de filmpjes vindt u voorbeelden van het eindresultaat.

Microtopping is perfect voor iedereen die op zoek is naar een unieke en elegante afwerking, een onafgebroken en zeer solide oppervlak dat ruimtediepte, licht en harmonie allemaal op hetzelfde moment kan geven. Microtopping werd oorspronkelijk gebruikt als vervanging voor beton vanwege de talrijke voordelen het kan worden toegepast bij verminderde dikte, houdt zich stevig aan het onderliggende oppervlak en is eenvoudig en snel te installeren.

 

Het kan mooi worden aangepast aan elke omgeving, geeft een originele en onherhaalbaar ervaring zoals dat is met de hand gelegd door ervaren vakmensen. Microtopping kan karakter geven aan de moderne, minimalistische ruimtes, of brengt discrete elegantie met een klassieke, rustieke of antieke afwerkingen. U kunt het personaliseren door uw eigen stijl te kiezen van kleuren die u wilt en het toevoegen van glanzend, troebel of bonte effecten om het precies te maken zoals u wilt.

Microtopping wordt vervaardigd door Ideal Work, de Europese leider in decoratieve betonnen vloer. Het is een verbinding met cement en polymeren speciaal voor binnen en buiten decoratieve afwerkingen. Voor elk oppervlak dat moet worden behandeld, vernieuwd of vanuit een nulpunt, Microtopping verleent een uiterst verfijnd effect met grote architectonische waarde via cementgebonden afwerkingen die zijn gemaakt met de hand. Dit alles met een dikte van slechts 3 millimeter. Het is perfect voor particuliere woningen, bedrijven, showrooms of buitengebieden, zij het voor het zwembad of restaurant, winkel of winkelcentrum.

AMBACHTELIJK MATERIAAL

Microtopping wordt gemaakt door het mixen van watergedragen polymeren (volledig vrij van VOC, vluchtige organische verbindingen) met natuurlijke ingrediënten op basis van cement. Microtopping is een ambachtelijk product. Het wordt nooit van te voren gemixt, maar wordt ter plaatse gemengd door Van Houts gekwalificeerde specialisten.
Strikotherm COMFORT is het meest toegepaste systeem en bestaat uit isolatieplaten van polystyreen of minerale steenwol. Na het aanbrengen van een spanning verdelende minerale of cementvrije mortellaag en een versterkend weefsel is het systeem gereed voor de afwerking.

De gevelisolatie en afwerking van het object

Wij hebben hier gebruik gemaakt van Strikotherm, is het meest toegepaste systeem en bestaat uit isolatieplaten van polystyreen of minerale steenwol. Na het aanbrengen van een spanning verdelende minerale of cementvrije mortellaag en een versterkend weefsel is het systeem gereed voor de afwerking.

Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op, Stef van Houts, 0653956238.
ook kunt u voor meer informatie terecht op onze website www.vanhoutsstukadoors.nl

 

Een bericht voor onze bezoekers;

Een bericht voor onze bezoekers Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met de EU-cookie wetgeving. Lees dit om de updates te bekijken en over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met onze geactualiseerde

PRIVACY VERKLARING