Blog Detail

Van Houts Projects promo; herstellen van de buitengevelisolatie

03 mei 21
Van Houts
No Comments

 

Sommige bewoners moesten hun hypotheek ervoor verhogen. Toch zijn ze dolblij met het vakwerk van Van Houts Stukadoors uit Wormerveer. Zij herstelden de buitengevelisolatie van hun woning, na onkundig geknoei van een aannemer die ook nog eens failliet ging. Van Houts paste zowel het buitengevelisolatiesysteem van Knauf als Strikolith toe. BMN regelde alles van offerte tot levering. “We gebruikten veel verschillende materialen, in grote hoeveelheden en op verschillende plaatsen rond de woning. Dankzij de nauwe samenwerking met BMN stonden altijd de juiste spullen klaar!

Het begon met een telefoontje van HSE Bouw naar Stef van Houts. Of hij alsjeblieft wilde helpen bij een klant die grote problemen had met de gevels van zijn kubuswoning in Utrecht. “Hier was echt alles fout gedaan. De woning moest volledig worden gestript. Isolatieplaten vervangen, kozijnen opnieuw stellen, nieuwe OSB erop. Daarnaast hebben wij het pand opnieuw geïsoleerd.”

Voor meer info over dit project kunt u via deze link naar BMN projecten Van Houts Kubuswoningen Utrecht.

 

Een bericht voor onze bezoekers;

Een bericht voor onze bezoekers Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met de EU-cookie wetgeving. Lees dit om de updates te bekijken en over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met onze geactualiseerde

PRIVACY VERKLARING