Microtoppings Stairs

Trappen met Microtopping
De juiste decoratieve coating, stap na stap
Microtopping kan zowel horizontaal als verticaal worden toegepast vanwege de uitstekende eigenschappen van hechting. Microtopping speciaal aanbevolen voor de decoratieve coating van trappen, zowel voor buiten als binnen, nieuwbouw en restauraties. Kan op elke bestaande ondergrond vanwege de polymere formule. Microtopping zorgt voor een grotere hechting dan de traditionele lijmen voor de aanleg van vloeren. Trappen met Microtopping dragen zorg voor absolute veiligheid en een uniek resultaat.

Het uiteindelijke effect is een trap zonder beperkingen of onderbrekingen tussen de treden, die perfect aansluit aan de aangrenzende ruimte waardoor een zeer opvallend driedimensionaal effect ontstaat. Microtopping is de ideale decoratieve coating voor trappen van verschillende vormen en maten, zowel voor privé als commerciële bedrijven, zoals winkels, hotels, restaurants en musea die belang hechten aan esthetische aantrekkingskracht!


voor meer voorbeelden en kleurstellingen KLIK HIER 

Een bericht voor onze bezoekers;

Een bericht voor onze bezoekers Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met de EU-cookie wetgeving. Lees dit om de updates te bekijken en over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met onze geactualiseerde

PRIVACY VERKLARING