Microtopping Companies

Microtopping voor bedrijven

Kies een designer vloer voor uw bedrijf

De minimalistische esthetiek is al enkele jaren de mode in de architectuur en interieur, gekenmerkt door een materiaal, industriële stijl en de continuïteit van de ruimte, die kan worden aangevuld met diverse meubelen en accessoires. De mode is duidelijk in het creëren van doorlopende verdiepingen met cement effect. Met innovatieve materialen zoals Microtopping, die in tegenstelling tot hars vloeren beter geschikt zijn voor het bekleden van grote oppervlakten met een architecturale verfijning.

De esthetische kwaliteiten en de uitvoerbaarheid van de toepassing maken Microtopping bijzonder geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven: showrooms, winkels, restaurants, maar ook grotere gebouwen zoals musea, luchthavens en winkelcentra.


voor meer voorbeelden en kleurstellingen KLIK HIER 

Een bericht voor onze bezoekers;

Een bericht voor onze bezoekers Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met de EU-cookie wetgeving. Lees dit om de updates te bekijken en over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met onze geactualiseerde

PRIVACY VERKLARING