Microtopping Applicaties

Speciale toepassingen met Microtopping
Geef continuïteit aan uw ideeën met micro-cement

De unieke technische specificaties van Microtopping is bruikbaar voor een groot aantal speciale toepassingen. Een van de grootste voordelen van Microtopping is dat het gebruikt kan worden zonder beperkingen of onderbrekingen, binnen of buiten, op vloeren of wanden en elk vast oppervlak of voorwerp in het algemeen. Liefhebbers van het cement effect kunnen los gaan met Microtopping op vele manieren. Het kan een persoonlijke touch van stijl zijn die van uw tuin iets uniek maakt, uw zwembad een exclusieve uitstraling geeft, of de veranda van uw restaurant een grotere toegevoegde waarde kan geven. Het is zelfs mogelijk met een coating van Microtopping om met tafels, stoelen en meubel accessoires een continue en onafgebroken ruimte te creëren. Perfect voor schoorstenen Microtopping heeft duidelijk een grotere weerstand tegen hitte en vlammen dan de harsen op de markt. Bovendien is het mogelijk om het in combinatie met ander materialen zoals hout te gebruiken. Microtopping is zelfs gebruikt als decoratieve als coating voor kunstwerken.

Of u nu een ontwerper, architect of gewoon iemand bent die geniet van het maken van dingen, nu kunt u de vrije loop geven aan uw creativiteit, onze installateurs kunnen Microtopping aanpassen aan een van uw ontwerpen of projecten zonder beperkingen van de grootte, daarmee kunt u meer continuïteit geven aan uw ideeën.


voor meer voorbeelden en kleurstellingen KLIK HIER 

Een bericht voor onze bezoekers;

Een bericht voor onze bezoekers Deze website heeft haar privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met de EU-cookie wetgeving. Lees dit om de updates te bekijken en over welke cookies we gebruiken en welke informatie we verzamelen op onze site. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met onze geactualiseerde

PRIVACY VERKLARING